9.875,00 KR

eks. mva
7.900,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
17356
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

Teleskopisk punktavsug

 

MiniTex er et teleskopisk punktavsug for luftmengder mellom 100 og 500 m3/h.
MiniTex har ingen innvendige komponenter i luftstrømmen, noe som gir et lavt trykkfall og gjør det mulig å anslutte MiniTex til en eksisterende avtrekkssystem forutsatt at undertrykket i kanalene er 150-300 Pa. Dersom MiniTec må plasseres langt ute på kanalane og undertrykket blir for lite må egen avtrekksvifte benyttes f.eks. KVKE.


MiniTex gir gjennom sin selvjusterende teleskopfunksjon, mulighet for 360o arbeidsområde. Den er lett å manøvrere og meget posisjonsstabil. All nødvendig justering av ledd etc. gjøres fra utsiden. Ved behov er det enkelt å demontere hele avsuget.
MiniTex kan leveres for montasje i tak og på vegg

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...