5.137,50 KR

eks. mva
4.110,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
17754
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Friksjonsleddet punktavsug med lavt trykkfall

Punktavsug ME, med sin unike leddkonstruksjon, kombinerer maksimal fleksibilitet med lavt trykkfall. Ettersom luften passerer gjennom leddene, uten å skape unødig turbulens, blir trykkfallet mellom en arm i arbeidsstilling og en sammenbøyd arm minimal.

MEB er beregnet for bordmontasje og MET for tak- og veggmontasje, (tak/veggkonsoll og skjerm bestilles separat). Samtlige armer er utviklet for bruk ved arbeidsplasser der det kreves stor fleksibilitet, for eksempel laboratorier og produksjonsmiljøer i lettere industriapplikasjoner.

Friksjonsleddene er utstyrt med kulelager og har stor friksjonsdiameter. Friksjonen justeres enkelt med et stort enhånds justeringsratt. Tilpassede støttefjærer balanserer armens egenvekt.

Samtlige armer er utstyrt med et montert svingledd for 360 graders rotasjon. Tettsluttende spjeld er montert som standard.

ME leveres i fire ulike utførelser: 
- Standardutførelse. Egnet for evakuering av de fleste typer luftbårne forurensninger. 
- PP-utførelse. Er først og fremst egnet ved evakuering av svært korrosive forurensninger i høy konsentrasjon.
- ESD-utførelse. For ESD-miljøer, typegodkjenning EN100015-1.
- ATEX-utførelse. For ATEX-klassifiserte miljøer iht. Direktiv 94/9/EC kategori 2 for gasser og støv.

Armene finnes i størrelse Ø 50, Ø 75 og Ø 100 mm

Maksimal temperatur på transportert luft: + 80oC

Takkonsoller (tilbehør) finnes i åtte standardlengder, opp til 2 m, men kan også leveres i lengder over 2 m. Tak- og veggkonsoller er laget av anodisert firkant-aluminiumsprofil.  For å stabilisere og få en pen finish, finnes dekkplate MTI CT ved hulltaking i himling. 
Som tilbehør finnes flere ulike hetter/sugespisser.

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...