5.987,50 KR

eks. mva
4.790,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
92141
Produsent:
Systemair / Villavent
Kjøp

Beskrivelse

Kompakt konstruksjon

Lavt lydnivå

Avtagbart lokk for service

Spenningsregulerbar

Integrert motorvern

Lavt lydnivå

Aluzink, korrosjonsklasse C4

Monteringsbraketter inkludert

KVK Slim er en boksvifte med lav byggehøyde og sirkulære stusser for tilkobling til kanal. Viften har bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri høyeffektiv ytterrotormotor. For god lyddemping, er lokket isolert med isolasjon med høy tetthet. Viftehus er fremstilt av aluzink og har korrosjonsklasse C4. Lokket kan enkelt tas av for rengjøring og service.

KVK Slim kan turtallsreguleres med trinnløs tyristor eller 5-trinns spenningsregulator. For å beskytte motoren mot overoppheting har viften innebygd termokontakt med manuell reset,(gjøres strømløs).

Viftene kan monteres i alle posisjoner, og ved bruk av FK Festeklammer (tilbehør) forenkles montering og man unngår overføring av vibrasjoner til kanal.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Fase 1
Frekvens 50 Hz
Isolasjonsklasse B
Kapslingsklasse IP44
Luftmengde maks m³/h 364
Lydtrykknivå på 3 m (20m² Sabin) 38 dB(A)
Maks temp på transportert luft maks 64 °C
Maks temp på transportert luft ved regulering 64 °C
Rørdimensjon Ø125
Spenning 230 V
Viftehastighet, max turtall 2 175 omdr./min.
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...