KV 315 sileo K.vifte vegg

0,00 KR

eks. mva
0,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
27425
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Utgått modell, erstattet med KV 315 AC

 

• Spenningsregulerbar
• Innebygget motorvern
• Kan monteres i alle posisjoner
• Kan monteres utendørs
• Vedlikeholdsfri og driftssikker

KV-serien er beregnet for direkte montering på vegg. Alle KV-vifter har 25 mm lang tilkoblingsstuss.

Viftene har bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri ytterrotormotor. Ved bruk av festeklammer blir montering/demontering enkelt, samt at det forhindrer overføring av vibrasjon til kanal. Viftene kan spenningsreguleres med en trinnløs tyristor eller 5-trinns transformator. For å unngå durelyd i viften anbefaler vi å benytte spenningsregulator.

For å beskytte motoren mot overoppheting er viftene KV sileo 100M og 125M utstyrt med impedans motorvern. Viftehuset er produsert i galvanisert stålplate, og falset slik at viftehuset er tilnærmet lufttett. Dersom viften er tettet mot kanal, kan den monteres utendørs eller i våtrom.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 1.01 A
Fase 1
Frekvens 50 Hz
Spenning 230 V
Vekt 6,6 Kg
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...