25.662,50 KR

eks. mva
20.530,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
77250
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

  • Høyeffektiv IE2 motor
  • Regulerbar vha. frekvensomformer
  • Integrert termistor
  • Motor utenfor luftstrøm
  • Max. temperatur av transporteret luft 120°C
  • Lavt lydnivå
  • Vedlikeholdelsesfri og pålitelig

 

KBT har høyeffektiv IE2 motor og viftehjul med foroverbøyde skovler produsert i galvanisert stål. Motoren er utenfor luftstrømmen. Viftehuset er termisk og akustisk isolert med 50mm mineralull.

 

Viften har serviceluke for enkel rengjøring og service. Serviceluken kan lett hengsles om fra høyre til venstre side. For å beskytte motoren mot overoppheting har viftene innebygd termistor med utlagte ledere som tilkobles eksternt motorvern.

 

Regulerbar kun ved frekvensomformer.

 

Matespenning: 3x230/400V D/Y

 

OBS! Motorene kan ikke styres med spenningsregulator, kun frekvensomformer. 

 

I overensstemmelse med EU regulativ nr. 640/2009 av Europa-Parlamentet - eco-design for elektromotorer - den nye internasjonale effektivitetsklassen er bindene fra den 16. juni 2011. Disse retningslinjer, definert av CEMEP og EPAct, betraktes som internasjonal standard for energibesparende høyeffektive motorer for frekvenser på 50 eller 60 Hz, og gjør bruk av IE2 motorer obligatorisk. Med denne nye og effektive teknologien kan vi tilby våre kunder flere fordeler, såsom miljøvenlig drift, redusert energiforbruk og dermed lavere emisjoner. IE2 motorer har en høyere virkningsgrad selv ved dellast drift, og gir en optimal tilpasning til driftpunkt. IE2 motorer avgir mindre støy og utvikler mindre varme, hvilket har en positiv indflytelse på effektivitet og kjølebehov av motoren.

 

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 3.61 A
Fase 3
Frekvens 50 Hz
Isolasjonsklasse F
Kapslingsklasse IP55
Luftmengde maks m³/h 4309
Lydtrykknivå ved 4 m 44 dB(A)
Maks temp på transportert luft 120 °C
Motortype AC
rpm. 1410 r.p.m.
Spenning 400 V
Tilkobling Y
Vekt 49 kg
Watt 1938

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...