Kanalgjennomføring for yttervegg Ø200 (isolert, vind- og damptett)

2.300,00 KR

eks. mva
1.840,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
12553
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Villavent kanalgjennomføring leveres komplett med ytterveggsrist i kondensisolert, vind og damptett utførelse. Utvendig flens og medlevert innvendig motflens i kryssfinér gir enkel og sikker tetting av gjennomføring, enten det benyttes platemateriale eller såkalt "rullprodukt" som vindtetting på bygget. Dampsperre (plastfolie) er påmontert (tapes til byggets fuktsperre). Selve vegg-gjennomføringen er kondensisolert, og nødvendige skruer for tetteflens og veggrist medleveres.

Kanalgjennomføringen leveres tilpasset Ø200 mm ventilasjonskanal (nippeldimensjon). For tilpassing til andre kanaldimensjoner benyttes kanalreduksjon. Den store dimensjonen gir liten lufthastighet og lavt trykkfall. Derved oppnås lavt støynivå og redusert fare for inndriv.

Sugekammeret tilkobles vha. "teleskopisk" skjøt, slik at kanalgjennomføringen er tilpasset ulike utlekting- og kledningsvarianter.

Ytterveggsristen produseres i sort, selvslukkende og fargebestandig plastmateriale. Risten kan benyttes både for luftinntak /-avkast, og har skråstilte, S-formede lameller for å hindre inndriv av vann.

Risten er utstyrt med smådyrnetting, som kan demonteres for rengjøring.

Veggristen kan males for tilpassing til byggets farger.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø200

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...