Kanalgjennomføring for kombirist 2 x Ø160 (isolert, vind- og damptett)

1.475,00 KR

eks. mva
1.180,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
14901
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

Villavent kanalgjennomføring for kombirist leveres komplett i kondensisolert, vind og damptett utførelse. Gjennomføringen er tilpasset Ø160 mm kombirist (artikkel 25394) Utvendig flens og medlevert innvendig motflens i kryssfinér gir enkel og sikker tetting av gjennomføring, enten det benyttes platemateriale eller såkalt "rullprodukt" som vindtetting på bygget. Dampsperre (plastfolie) er påmontert (tapes til byggets fuktsperre). Selve vegg-gjennomføringen er kondensisolert, og nødvendige skruer for tetteflens medleveres.

Kanalgjennomføringen leveres tilpasset Ø160 mm ventilasjonskanal (nippeldimensjon). For tilpassing til andre kanaldimensjoner benyttes kanalreduksjon. Den store dimensjonen gir liten lufthastighet og lavt trykkfall. Derved oppnås lavt støynivå og redusert fare for inndriv.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon 2 x Ø160
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...