56.500,00 KR

eks. mva
45.200,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
33536
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

  • Høyeffektiv IE2 motor 
  • Kompakt og lav byggehøyde
  • Temp. transportert luft 55oC
  • Skyvekraft 50N
  • Innstillbart utløp
     

Kompakt impulsvifte med høyeffektiv radialt viftehjul, for horisontal montasje. Egnet for garasjeventilasjon. Tilverket i varmgalvanisert stål. IEC standard motor, isolasjonsklasse F, IP55. Kan kun reguleres med frekvensomformer.

 

OBS! Motorene kan ikke styres med spenningsregulator, kun frekvensomformer. 

I overensstemmelse med EU regulativ nr. 640/2009 av Europa-Parlamentet - eco-design for elektromotorer - den nye internasjonale effektivitetsklassen er bindene fra den 16. juni 2011. Disse retningslinjer, definert av CEMEP og EPAct, betraktes som internasjonal standard for energibesparende høyeffektive motorer for frekvenser på 50 eller 60 Hz, og gjør bruk av IE2 motorer obligatorisk. Med denne nye og effektive teknologien kan vi tilby våre kunder flere fordeler, såsom miljøvenlig drift, redusert energiforbruk og dermed lavere emisjoner. IE2 motorer har en høyere virkningsgrad selv ved dellast drift, og gir en optimal tilpasning til driftpunkt. IE2 motorer avgir mindre støy og utvikler mindre varme, hvilket har en positiv indflytelse på effektivitet og kjølebehov av motoren.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Ampere 6.6 A
Fase 3
Kapslingsklasse IP55
Luftmengde maks m³/h 9947
Motortype AC
Spenning 400 V
Watt 2200 W

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...