16.445,80 KR

eks. mva
13.156,64 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
R-1960
Produsent:
Røros Metall

Tilgjengelige valg

Kjøp

Beskrivelse

Stilig fritthengende modell som du kan tilpasse etter ditt ønskes. Bredde: 60 eller 100 cm. Kan leveres med eller uten trelist rundt kanten.

Oppgi kjøkkenmerke og modellnavn for at trelisten skal bli lik kjøkkenfrontene. Denne tilpasningen er inkludert i prisen. Vi har eik og bjørk lagerført, men kan også levere andre tresorter mot pristillegg. Kan skreddersys med spesialbredde og skråskjæring av kanal mot pristillegg. I tillegg kan du få den lakkert i den fargen du måtte ønske (vi trenger bare en NCS-kode eller RAL-kode). Leveres også selvsagt i metaller, f.eks. i stål der kvaliteten er anti-fingerprint som gjør at du slipper fingermerker. Kan i tillegg tilpasses alle ventilasjonsformer. Oppgi type vifte/aggregat/ekstern motor dersom hetten skal tilkobles dette. Fettfilter som tåler maskinvask fjerner effektivt mat-os og kan lett tas av for rengjøring. Hetten kan også leveres med integrert komfyrvakt. LED belysning.

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

Tusen farger! Ja, det er faktisk sant. Himmelblå, prinsesserosa, smaragdgrønn, ferrarirød, hvit som snø eller sort som kull! Du kan velge og vrake blant trendfarger eller velge samme farge som kjøkkenfronten slik at hetten blir en del av helheten. Det beste er at en spesialfarge koster deg ingenting!

Velger du ett kjøkken lakkert i høyglans kan du også få tilsvarende glans på hetten mot pristillegg. Rålekkert!

Standard fargenummer for sort er NCSS 005 og for hvit NCSS 0902G94Y.

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Belysning 2 X LED
Energiklasse C
Farge Børstet stål | NCS farger | Børstet kobber | Børstet messing | M/treverk
Komfyrvakt Tilbehør
Luftmengde maks m³/h 600
Plasseringsmuligheter Fritthengende
Rørdimensjon Ø125 | Ø150
Bredde 60 cm | 100 cm
Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost
...