937,50 KR

eks. mva
750,00 KR

Tilgjengelighet:
På lager
Produktkode:
42598
Produsent:
Systemair / Villavent

Beskrivelse

PK-I-C brannspjeld er konstruert og har CE-merking iht. EN 15650, samt er sertifisert for å oppnå EI-S ytelse jf EN 1366-2. PK-I-C er konstruert for montasje i kanalstuss i brannvegg bak ventil, eller i brannvegg med gjennomførende kanal. Installasjonen er beskrevet i manual for Installasjon, Drift og inspeksjon. Spjeldet kan som alternativ leveres med mikrobryter som kan indikere åpen eller stengt stilling. Dekkplater leveres som tilbehør.

Brannspjeldet stenger automatisk til "STENGT" posisjon dersom termisk sikring brytes. Etter stenging er spjeldet mekanisk sikret i stengt posisjon og kan kun åpnes manuelt, noe som krevet at servicepersonalet må ha tilgang til kanal. Termisk sikring frigir koblingsmekanismen når lufttemperaturen i spjeldet overstiger 72 oC.

Alle spjeld må monteres iht. installasjonsmanual.

 PC-I-C ZV = brannspjeld med smeltesikring

PK-I-C DV1 = brannspjeld med smeltesikring og mikrobryter

Dokumenter

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Rørdimensjon Ø160

Nøkkelord:

Finner du ikke det du leter etter?

Nettbutikken inneholder per i dag kun et lite utvalg av vårt sortiment. Finner du ikke produktet du leter etter, ta kontakt med oss her eller på telefon 22120066

Om oss

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. Vi har høyt fokus på kvalitet og service. Som kunde hos oss garanterer vi en trygg, hyggelig og lønnsom netthandel.

Kontakt oss

22 12 00 66
Send oss en epost

Makitech på Facebook

...